Tento kurz nemáte zakúpený.
Máte problém porozumieť autentickej slovenčine? Chcete bližšie spoznať slovenskú kuchyňu? Neviete, či povedať „mlieko“ alebo „mliekom“, „cukor“ alebo „cukrom“, keď si objednávate kávu? Poznáte formy inštrumentálu, ale každú chvíľu premýšľate nad tým, kedy ho máte použiť? Ak sa chcete v tom všetkom zlepšiť, tento videokurz je určený práve pre vás.
Je tento videokurz pre mňa? Koľko času mi zaberie?
- Primárne je určený pre jazykovú úroveň: A1 – A2, ale v rámci opakovania je vhodný aj pre úroveň B1.
- Trvanie kurzu: minimálne 60 min.
Čo budem vedieť po absolvovaní videokurzu?
- Lepšie porozumiem rodeným hovoriacim zo Slovenska (rôzneho veku a pohlavia).
- Bližšie spoznám slovenskú kuchyňu a naučím sa nové slovíčka na túto tému.
- Zlepším sa v čítaní s porozumením na danú tému.
- Naučím sa správne tvoriť inštrumentál.
- Naučím sa s väčšou istotou používať formy inštrumentálu v bežnej komunikácii.
- Budem mať väčšie sebavedomie a odvahu hovoriť po slovensky.
Čo je vo videokurze k dispozícii?
-
- 1 situačné video s rodenými hovoriacimi (so slovenskými titulkami),
- 1 transkripcia (v PDF formáte),
- 1 tematický slovník (v PDF formáte),
- 1 text na čítanie s porozumením (v PNG formáte),
- 3 gramatické videá v rozsahu 26 min. (s jednoduchým, prehľadným a systémovým vysvetlením gramatiky),
- 3 gramatické karty (s prehľadnými tabuľkami a príkladmi),
- 9 kvízov (počúvanie s porozumením (2), čítanie s porozumením (1), lexika/slovná zásoba (2) a gramatika (4)),
- 1 finálny kvíz,
- 1 pracovný list s kľúčom (v PDF formáte, ktorý si môžete stiahnuť).
+ 2 BONUSY
- BONUS 1: certifikát o absolvovaní videokurzu,
- BONUS 2: neobmedzený prístup k videokurzu.
+ 2 EXTRA BONUSY
- BONUS 3: podpora vo VIP skupine na Facebooku, (kde sa môžete 24/7 pýtať na čokoľvek, čo vám vo videokurze nebolo jasné),
- BONUS 4: ZADARMO 30-minútová online konverzácia na tému videokurzu bežne v hodnote 17 EUR (v prípade záujmu si po absolvovaní videokurzu môžete dohodnúť termín na info@ucimesaslovencinu.sk).
Course Content
Expand All